Haarverlenging & volume


Wij zijn gespecialiseerd in het verlengen en volume toevoegen aan het eigen haar d.m.v. een exclusieve hairweave techniek. Absoluut veilig voor het eigen haar. Nouvelle Cosmétique: een gezonde huid en mooi haar zodat jij er altijd op je best uitziet! image

Djarling en Natural Hair Company

De hairextensions waarmee wij werken zijn van Djarling en Natural Hair Company. Beide merken zijn 100% écht haar en van een zeer goede kwaliteit! Deze weavebanen zijn handgeweven, double drawn, remy en van 100% natuurlijk mensenhaar. Het haar is onderworpen aan een zeer streng selectieproces, alleen het beste haar komt in aanmerking. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit dat vrijwel identiek is aan Europees haar.

Het haar wordt in Amerika geproduceerd waar men hele strenge eisen kent qua bewerkingen. Hierdoor is de kwaliteit vele malen hoger dan het haar dat uit het oosten komt. Het haar is dan ook de helft langer herbruikbaar dan het gemiddelde weave haar.

Onze hairextensions hebben een natuurlijke slag; de body-wave. Daardoor krijg je als je van jezelf steil haar hebt iets meer slag. Heb je krullen, dan wordt dat effect versterkt. Met de krul-of stijltang zijn de effecten te versterken of te verminderen.