Purebeau Fibroblast lifting

De Purebeau Fibroblast behandeling is een veilige en effectieve manier om de huid 100% te verstrakken zonder snijden of hechten. Het verwijdert o.a. rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, hals, kaaklijn en rondom de mond.

Deze techniek maakt de huid rondom de ogen, mond, hals en gezicht tot 100% strakker en geeft direct blijvend resultaat al na 1 behandeling.

De behandeling

In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 en in enkele gevallen 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Een eventuele volgende behandeling kan na ca. 8 weken uitgevoerd.

 

 

 

 

1 behandeling  na 3 maanden 

 

 

 

 

Is de behandeling pijnlijk?
Wij maken gebruik van een speciale verdovingszalf waardoor de behandeling goed te verdragen is. De verdovingscrème wordt ca. 45 minuten voor aanvang van de behandeling aangebracht.
Hoe lang is de hersteltijd?
De behandelde huid kan zwelling vertonen, de piek ligt meestal rond de 3e en 4e dag. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7-10 dagen volledig zijn verdwenen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk met foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling tot 8 weken wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.


De voordelen van de Fibroblast behandeling:

* Oppervlakkige werking
De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.

*Verbetering huidconditie

*Betaalbaar
Deze behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.

*Geen littekenvorming
Deze behandeling verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.

*Deze methode is voor iedere leeftijd en alle huidtypes.

*Minimale zwelling
Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke nijging en gevoeligheid voor oedeem.

Na de behandeling

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en de minimaal aanwezige thermische bijwerkingen (kleine puntjes op de huid) zullen na enkele dagen verdwijnen en absoluut geen belemmering vormen voor uw dagelijks functioneren. Er kan een minimale zwelling optreden, 2-3 dagen ná de behandeling. Indien nodig mag het behandelde gebied gekoeld worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U krijgt nazorg instructies, een SPF 50 én benodigde camouflerende after care mee naar huis. Op de nazorg instructies staat precies wat u wel en wat u niet mag doen. Zo dient u minimaal 7 dagen de camouflerende after care te gebruiken, de behandelde huid goed droog te houden en mag u het behandelde gebied absoluut niet aanraken. Ook dient u minimaal 8 weken uit direct zonlicht te blijven en gedurende de eerste 2 weken geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dient u een SPF 50 te gebruiken.

Contra-indicaties

– zwangerschap
– actieve herpes
– zeer zware actieve acné
– tijdens gebruik van een antibiotica kuur
– permanente fillers (geen botox)
– bij een afwijking van de oogspieren (musculus oculus)
Zowel vocht- als vetzakken onder de ogen kunnen niet behandeld worden, aangezien dit een afwijking van het lymfe-systeem betreft.

Uiteraard bekijkt onze Fibroblast-specialist uw huid uitvoerig van te voren en zal ze samen met u bekijken hoe de behandeling voor u het gewenste resultaat zal geven.

Prijzen
– Boven ooglid correctie €395,-

– Wenkbrauwlift €395,00

– Boven ooglid correctie plus wenkbrauw lift €695,-

– Onder ooglid correctie €350,-

– Boven en onder ooglid correctie €625,-

– Kraaienpootjes €395,-

 

– Bovenlip €300,-

– Bovenlip en neus/lippenplooi €375,-

– lip-onder en kin €325,-

– lip boven & onder,kin & neus/lippenplooi €550,-

 

– Halslift kleine zone €350,-

– Halslift medium zone €550,-,-

– Halslift large zone €695,-

 

– Mini facelift ( huid voor oren) €295,-

– Mini facelift ( kaak-kinlijn) €450,-

– Mini facelift (huid voor oren en kaak/ kinlijn) €695,-

Deze tarieven zijn een richtlijn en definitief tijdens de intake te bepalen.
N.b. Indien er een nabehandeling nodig blijkt gelden hiervoor gereduceerde tarieven, die ook bij de intake van te voren worden vastgesteld.

 

Tags: