Beauty & Body

Nouvelle Cosmétique is al ruim 35 jaar een begrip in Haarlem en omstreken.
Wij maakten een keuze uit de meest effectieve behandelingen!

Beauty & Body

Plasmalift

Liften zonder chirurgie! Overweeg jij iets te doen aan hangende oogleden, slappe kaaklijn, rimpels ,striae op je buik of heb je andere vormen van huidverslapping? Onze huidcoaches van Nouvelle Cosmétique…

Hyaluron Pen

Bij de medisch opgeleide huidpecialistes van Nouvelle Cosmétique is het mogelijk om non-invasief (zonder naald) de huid en lippen meer volume te geven met de Hyaluron pen.

PowerSlim dieetbegeleiding

Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt.

Plasmalift by Purebeau

Met plasmalicht kunnen wij iedere vorm van huidverslapping en overtollige huid, rimpels, lijntjes en striae succesvol aanpakken. Zonder plastische chirurgie, hechtingen of littekens en zonder lange downtime.

Microneedling

Met de originele medische Dermapen wordt de huid steviger en gladder, erg mooi bij littekens en huidverjonging.

BB Glow

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd.

Pro Power Peel

De Pro Power Peel is ontworpen om de voordelen van een chemische peeling te behouden zonder dat huidschade of hersteltijd noodzakelijk is.

Powder Brows

Creëren van mooie natuurlijke wenkbrauwen welke permanent ingekleurd worden met een schaduwtechniek die het effect geeft van een wenkbrauwpoeder.