Nouvelle's Body

Ontdek onze mogelijkheden om jouw lichaam te verzorgen

PS.food & lifestyle

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon? Samen met PS food & lifestyle (voorheen Powerslim) krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Wat is PS food & lifestyle? Met PS food & lifestyle werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. Bij Nouvelle Cosmétique sta je er daarom niet alleen voor. Samen met onze voedingscoaches investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

De voordelen van PS food & lifestyle : Een persoonlijk stappenplan met intensieve begeleiding van onze voedingscoaches. Lekkere én verantwoorde producten.

Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten en behoud van je spiermassa. Jouw PS food & lifestyle voedingscoach vind je bij ons in Haarlem. We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PS niet alleen te doen. Samen met één van onze deskundige coaches, die je persoonlijk begeleidt, ga je er helemaal voor. Iemand die betrokken is bij jouw voedingsprogramma. Iemand die jou dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten, want die komen er vast. Elke week bespreek je samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het Programma . Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.