Nouvelle's Body

Ontdek onze mogelijkheden om jouw lichaam te verzorgen

Mogen wij jou naar je ideale gewicht coachen?

Harja, 45 jaar -/-42 kg! “Ik durf het pashokje weer uit te komen. Voorheen lachte ik alles weg met een beetje zelfspot, terwijl ik van binnen echt niet blij was met mezelf. Ik schaamde me en durfde de deur bijna niet meer uit! Ook zag ik de vakantie foto’s , mijn god wat schrok ik van mezelf. Maar waar moet je dan in godsnaam beginnen?

Alleen lukte het me niet

Zo ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden en één ding wist ik zeker: ik had echt begeleiding nodug. Zo kwam ik uit bij PS. Food & Lifestyle (voorheen Powerslim ). Ik kende ook mensen die het programma gevolgd hebben met een super goed resultaat. Ik wilde ontzettend graag een gezond eetpatroon aanleren, maar dat lukte me niet alleen. Dat was het moment dat ik een afspraak maakte bij een PowerSlim coach. Ik besloot het nog een keer écht goed te willen doen. Ik heb me overal goed op ingelezen. Bij dit PS programma had ik een goed gevoel: 6 vaste eetmomenten per dag met voldoende groenten. 

“Toen ik op de weegschaal ging staan , zonk de moed een beetje in mijn schoenen 122,7 kg waar moet je dan beginnen? Mijn coach stelde mij gelijk gerust. ‘ Waar gaan we het eerste vlaggetje plaatsen?’ zei ze. En zo stelden we samen een tussentijds doel op. Die dag erna ben ik vol goede moed begonnen.

‘Deze methode met een vaste PS coach heeft mij echt een houvast geboden en de vaste eetmomenten per dag hielpen mij heel erg. Inmiddels weeg ik 42 kilo minder! Ik raad het iedereen aan het is een investering in jezelf en dat ben je meer dan waard!

Wil jij ook werken aan een gezond gewicht? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Zullen wij als PS. Foof & Lifestyle coaches van Nouvelle Cosmétique in Haarlem je verder informeren hoe wij jou ook naar een gezond gewicht kunnen begeleiden?