Nouvelle's Brows

Al 30 jaar creëren wij de mooiste natuurlijke wenkbrouwen

Micro Blading of Hairstrokes

Met onze Micro-blading techniek vullen we je eigen wenkbrauwen aan door middel van het zetten van levensechte, getatoeëerde haartjes. Een microblading behandeling bestaat uit twee delen. Bij de eerste behandeling wordt gekeken naar verschillende aspecten. We bespreken met jou de gewenste vorm, dikte en intensiteit van de wenkbrauwen. Daarnaast kijken we naar jouw natuurlijke wenkbrauwen, haarkleur en huidskleur en geven op basis daarvan een advies. Ons advies in combinatie met jouw wens zorgt voor mooie natuurlijke wenkbrauwen speciaal op maat gemaakt.

De behandeling wordt uitgevoerd met een steriel pennetje waaraan flinterdunne naaldjes zitten in de vorm van een mesje. Zo wordt elk haartje één voor één op de huid gepigmenteerd. Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling! Het uitgangspunt is om een zo natuurlijk ogend eindresultaat te behalen en je wenkbrauwen weer in shape te brengen met hier en daar wat meer volume om het krachtiger te maken.

Voor het optimale resultaat is het noodzakelijk om de nabehandeling te ondergaan. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal namelijk na een maand 30-40% van de kleur hebben verloren. Een nabehandeling zal daarom dan ook 4 tot 6 weken na de eerste behandeling ingepland worden. Tijdens het intakegesprek en/of de behandeling wordt dit verder toegelicht.