Nouvelle's Brows

Al 30 jaar creëren wij de mooiste natuurlijke wenkbrouwen

Ombre Brows

Onze browspecialist is al ruim 32 jaar gespecialiseerd in het creëren van mooie natuurlijke wenkbrauwen welke permanent ingekleurd worden met een schaduwtechniek die het effect geeft van een wenkbrauwpoeder: de Ombre Brows. Duidelijk gedefinieerd maar geen harde lijnen met een mooie overloop van licht aan de voorkant tot steeds donkerder naar de staart. Ook heel mooi in combinatie met onze hairstroke-techniek.

De behandeling wordt uitgevoerd met een machine en een dun naaldje. Laag voor laag worden er pixels gecreëerd tot de juiste intensiteit is bereikt. Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd.

Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling. Voor het optimale resultaat is het noodzakelijk om de nabehandeling te ondergaan. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal namelijk na een maand 30-40% van de kleur hebben verloren. Een nabehandeling zal daarom dan ook 4 tot 6 weken na de eerste behandeling ingepland worden.

Vanaf € 325