Nouvelle's Brows

Al 30 jaar creëren wij de mooiste natuurlijke wenkbrouwen

Powder Brows

Onze permanent make up & browspecialist in Haarlem is al meer dan 32 jaar gespecialiseerd in het creëren van mooie natuurlijke wenkbrauwen welke permanent ingekleurd worden met een schaduwtechniek die het effect geeft van een wenkbrauw poeder: de Ombre Brows of Powder brows. Ombre powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij Ombre powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar heel zacht en natuurlijk oogt.

De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal daarvoor geschikte machine en een zeer dun naaldje. Laag voor laag worden er pixels gecreëerd tot de juiste intensiteit is bereikt en waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent.

Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd.

Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling. Voor het optimale resultaat is het noodzakelijk om deze nabehandeling te ondergaan. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal namelijk na een maand 30-40% van de kleur hebben verloren. Een nabehandeling zal daarom dan ook 6- tot 8 weken na de eerste behandeling ingepland worden en zit bij de behandelprijs inbegrepen.

Hoe worden Ombré powder brows gecreëerd?

Deze techniek wordt toegepast met een speciaal pigmenteer apparaat. De pigmenten worden met een naald module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make up wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zachter poeder effect creëren.

Waarom kiezen voor Nouvelle Cosmétique

Kwaliteit is een keuze! Er zijn zoveel voordelen waarom u kiest voor Nouvelle’s brow specialiste. Hieronder volgt een opsomming:

  • Nouvelle Cosmétique heeft meer dan 32 jaar ervaring met PMU
  • GGD goedgekeurd en wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur
  • Wij volgen met regelmaat gespecialiseerde masterclass trainingen in binnen én buitenland om bij te blijven
  • Persoonlijk op maat gemaakte wenkbrauwen met veel aandacht, oog en liefde voor het vak
  • Ook voor dames op leeftijd die mooi verzorgde wenkbrauwen wensen zonder harde lijnen

Word wakker met perfecte wenkbrauwen! Dit scheelt iedere ochtend veel tijd. Ook zeer geschikt voor weinig haargroei of kale plekjes in de wenkbrauwen. Met permanente make up zie je er op elk moment van de dag perfect uit. Ideaal voor in de zwembad, tijdens het sporten of in de sauna.

Hoe lang duurt de behandeling?

Gemiddeld duurt de Ombré powder brows behandeling 2 tot 2,5 uur. Tijdens de intake willen wij graag weten wat je wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zullen wij de wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van je gezicht en uiteraard jouw wensen. Bang dat de behandeling pijn doet? Onze klanten geven aan dat het epileren van de wenkbrauwen vervelender is.

Na de behandeling krijgt u nazorg instructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de Ombré wenkbrauwen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Hoe lang gaan Ombré powder brows mee?

Ombré powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee mits je je houdt aan de nazorginstructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat u langer kan genieten van je permanente make up. Daarnaast is het van belang dat je goed omgaat met je huid en je wenkbrauwen.

Geniet gemiddeld 1,5 jaar van je wenkbrauwen

Ga jij nog vaak zonnebaden? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Ombré powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte brows.