Beauty & Body

Nouvelle Cosmétique is al ruim 38 jaar een begrip in Haarlem en omstreken.
Wij maakten een keuze uit de meest effectieve behandelingen!

FAQ

Hyaluron Pen

Meest gestelde vragen over onze naaldvrije Hyaluron Pen

Waarom kiezen voor Nouvelle Cosmétique
Helaas is dit een vrij beroep geworden waardoor iedereen zichzelf zonder diploma’s mag uitgeven als schoonheidsspecialist!  En zelfs een ongeschoold persoon zou bijvoorbeeld een micro-needling behandeling kunnen geven! Nouvelle Cosmétique is geen nieuwkomer en bestaat inmiddels 38 jaar en al onze huidspecialistes zijn in het bezit van huidverzorging-diploma (niveau4 minimaal) en hebben de opleiding tot huidspecialist gevolgd. Bovendien hebben 2 specialistes ook een dermatologie opleiding en opleiding SkinMaster afgerond! Zo is er volop medische kennis en ervaring aanwezig.
Moet ik jullie producten afnemen?

Je bent niet verplicht om onze producten af te nemen, maar het is niet voor niets dat wij hebben gekozen voor deze huidverzorgingsmerken. Huidverbetering gaat niet over éen nacht ijs , hier heb je vaak meerdere behandelingen en begeleiding voor nodig. Ook het onderhoud thuis is enorm belangrijk! Met hoog gedoseerde producten en/of suppletie die geschikt zijn voor jouw huid en situatie en afgestemd worden op het type behandeling in onze kliniek komen we dan tot de beste resultaten.

Kan ik door jullie Mastertrainer Marjolein behandeld worden?

Marjolein zou het liefst iedereen zelf behandelen, maar helaas gaat dat niet lukken. Daarom stopt zij veel energie, kwaliteit en tijd in het opleiden van het team van Nouvelle Cosmétique zodat zij de behandelingen op hetzelfde niveau kunnen uitvoeren.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt telefonisch een afspraak maken van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur. Ons telefoonnummer is +31 (0)23 5252504

Ook kun je ons contactformulier op onze website invullen www.nouvellecosmetique.nl

Welke opleiding kan ik in jullie Beauty Academy volgen?

Onze Beauty Academy NC geeft opleidingen & trainingen aan gediplomeerde schoonheidsspecialisten, huidtherapeutes en beautyprofessionals die hun salon naar een hoger level willen tillen. Ons actuele aanbod en data kun je vinden onder Beauty Academy NC.

Hebben jullie laserbehandelingen?

Bij Nouvelle Cosmétique werken we niet met laser, wel met geavanceerde technieken die zeker zulke mooie resultaten laten zien zonder downtime.

Kunnen behandelingen worden vergoed?

Alle acne behandelingen komen in aanmerking voor een verzorging via jouw zorgverzekeraar omdat wij gespecialiseerd zijn in acne en aangesloten zijn bij de ANBOS. Afhankelijk van de voorwaarden van jouw basisverzekering of aanvullende verzekering kun je een bepaald bedrag vergoed krijgen. Op de website van jouw zorgverzekeraar vind je het actuele overzicht van de vergoedingen en de eventueel daaraan verbonden voorwaarden.