Hair & Hairweaves

Hairweaves zetten is onze passie net als onze kleurspecialisatie Balayage, Foilyage , Highlights & Babylights!

Haarverlenging & Volume

Wil uw eigen haar maar niet snel genoeg groeien, of wil u meer volume? Bij ons kunt u al 18 jaar terecht voor de mooiste haarverlenging en/of vermeerdering op een veilige manier zonder het eigen haar te beschadigen. Gezond en sterk haar staat bij ons voor op daarom maken wij geen gebruik van ringetjes, lijm, wax , hitte of tape. Daarom werken wij met een zeer verfijnde weeftechniek welke zelfs voor zeer dun haar onzichtbaar is te dragen. Uiteraard werken wij met 100% écht handgekoopt haar wat bij zorgvuldig gebruik wel 10-12 maanden mee gaat en steeds is te herplaatsen. Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie wij laten u graag zien hoe het bij u zal staan. Een afspraak is meestal mogelijk binnen 1 week.

Kleur & Gloss

Voorafgaand aan uw kleurbehandeling vind er altijd eerst een uitgebreid kleuradvies plaats. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, passend bij uw persoonlijkheid, de nieuwste trends en de gezondheid van uw haar. Prijzen zijn afhankelijk van de techniek, tijd en het gebruikte materiaal. Er zijn verschillende combinatie kleuringen inclusief toner zoals Foilyage, Balayage, Highlights & Babylights en ook shadowroots behoren tot de mogelijkheden. Alles om een zo persoonlijk en mooi mogelijk kleurresultaat te behalen. Wij werken met Schwarzkopf en Redken en alle kleur behandelingen zijn inclusief wassen en drogen. De kleurhandelingen kunnen in combinatie met Olaplex worden aangebracht voor bescherming van het haar of worden afgesloten met een Olaplex herstelbehandeling, zodat de kleuring mooi insluit en zorgt voor een extra mooie glans en houdbaarheid

Aandacht & exclusiviteit

Wilt u gratis een goed kleuradvies? Wilt u dat er echt naar u geluisterd wordt in een rustige en relaxte sfeer? Droomt u van glanzend en gezond uitziend haar dat er perfect uitziet? Bent u klaar om te schitteren bij elke gelegenheid? Wilt u de mooiste haarkleur zoals Highlights, Babylights, Balayage of Foilyage? Met de beste producten van Redken, Schwarzkopf en Olaplex? Wij maken graag uw dromen waar!