Hair & Hairweaves

Hairweaves zetten is onze passie net als onze kleurspecialisatie
Balayage, Foilyage, Highlights & Babylights

Haarverlenging & volume

Wil uw eigen haar maar niet snel genoeg groeien, of wil u meer volume? Bij ons kunt u al 18 jaar terecht voor de mooiste haarverlenging en/of vermeerdering op een veilige manier zonder het eigen haar te beschadigen. Gezond en sterk haar staat bij ons voor op daarom maken wij geen gebruik van ringetjes, lijm, wax , hitte of tape.

Wij werken met een zeer verfijnde weeftechniek welke zelfs voor zeer dun haar onzichtbaar is te dragen. Uiteraard werken wij met 100% écht handgekoopt haar van uitzonderlijke kwaliteit wat bij zorgvuldig gebruik wel 10-12 maanden mee gaat en steeds is te herplaatsen.

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie wij laten u graag zien hoe het bij u zal staan. Bovendien zit u altijd privé, geen andere klanten naast u. Het is ons geheimpje want niemand die het verschil zal zien tussen je eigen haar en de aanvulling! Het is aan u of je wilt vertellen dat deze lengte of dit volume niet helemaal van u zelf is. Kom snel langs, meestal is er een behandeling mogelijk binnen één week.

haarverlenging nouvelle cosmetique
Na 1,5 uur
haarverlenging nouvelle Cosmétique
Voor