Beauty & Body

Nouvelle Cosmétique is al ruim 38 jaar een begrip in Haarlem en omstreken.
Wij maakten een keuze uit de meest effectieve behandelingen!

Beauty Academy NC

Nouvelle Cosmétique is een kliniek waar zowel cliënten welkom zijn voor huid-en of haarverzorging maar ook een professioneel opleidingscentrum voor gediplomeerde huidprofessionals, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Onze passie is om jouw instituut of schoonheidssalon naar een nog hoger niveau te tillen! Wil je uniek zijn in jouw regio, je onderscheiden door nieuwe maar bewezen effectieve huid-verbeterende technieken toe te passen? Dan is Beauty Academy NC jouw betrouwbare beauty partner op het gebied van coaching en verdere ontwikkeling!

Onze uitgebreide kennis en expertise in de beauty-branche waarin wij al meer dan 38 jaar ervaring hebben, delen wij graag met jou in de vorm van trainingen, coaching èn ondersteuning bij het verder ontwikkelen van jouw vaardigheden en het realiseren van jouw droom salon. Bij Beauty Academy NC weten wij als geen ander dat de juiste opleiding en de manier van kennisoverdracht cruciaal is om je te onderscheiden als expert in huidverbeterende behandelingen. Daarom laten wij ook bij iedere training veel ruimte voor creativiteit en geven graag persoonlijk advies op maat omdat geen enkele professional hetzelfde is en iedere salon andere behoeftes heeft.

Custom Made trainingen door Beauty professionals voor Beauty professionals!

Alle trainingen bij Beauty Academy NC worden gegeven door onze ervaren en gepassioneerde Skinmaster Marjolein van der Eem. Haar liefde voor huidverbetering zat er al heel jong in, wilde alles uit de huid zien te halen en volgde veel opleidingen zowel nationaal als internationaal.

Zij deelt graag al haar Tips & Tricks en staat vanaf het begin van jouw opleiding maar ook nadat je gecertificeerd bent voor je klaar om je te begeleiden tijdens het hele proces, de opstart maar ook na het volgen van een training is onze coaching optimaal!

Tijdens de opleidingen wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige en natuurlijke producten.

Beauty Academy Nouvelle Cosmétique, Je hoeft niet verder te zoeken……..

Actuele Opleidingen 2023/2024