Beauty Academy NC Carboxy Training

CO2 Carboxy Therapy
Carboxy staat voor kooldioxide (CO2) Het zit in de lucht zit die we inademen en het komt in ons lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. Het is een innovatieve naaldvrije therapie waarbij kooldioxide rechtstreeks in de huid wordt gebracht.De Carboxytherapie die wij gebruiken is van Ribeskin, met dit merk werken wij zelf al ruim 15 jaar in onze schoonheidssalons en kunnen met zekerheid en uit eigen ervaring zeggen, dat geen enkel ander merk qua resultaat kan evenaren met Ribeskin uit Korea!De Carboxy therapy bestaat uit een gel en een speciaal activerend carboxy (vlies)masker. Zodra de gel en het masker met elkaar in contact komen , dringt de gel door tot in de spierlagen.

De gel produceert het CO2 gas op de huid en het vliesmasker voorkomt dat het gas verdampt. Spieren worden hierdoor versterkt en bloedvaten gevoed waardoor er een natuurlijke reactie ontstaat. Rode bloedcellen maken diep in het weefsel zuurstof vrij en produceren ontelbare CO2 gasbelletjes die uiteenspatten op de huid.Deze reactie staat bekend als het BOHR effect, dit helpt de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en van binnen uit te verhogen met een gezuiverde huid en verhoogde aanmaak van collageen en elastieke tot gevolg!
Carboxy kan zowel éénmalig als in kuurverband worden gegeven , als losse behandeling, maar geweldig als Add-On behandeling voor iedere huidverbeterende behandeling zoals bijvoorbeeld met de DS Vline collageen draden, dermaplaning, bindweefselmassage, etc.

Onze trainer van NC Beauty Academy in Haarlem werkt al meer dan 15 jaar met Ribeskin Carboxy therapy en hierdoor heeft u al direct een voorsprong want wij delen graag al onze tops en flops welke wij zijn tegengekomen in onze praktijk!

De Carboxy opleiding duurt een dagdeel van ca. 3,5 uur.waarbij theorie, drain-massage, lifting taping!
Prijs is incl. compleet startpakket en after-coaching.
€995,- excl. BTW

November ACTIE

Start Pakket
– 750 m. Ribeskin Carboxygel
– 1x doos carboxy masker gezicht/hals
– 2x EP+ aftercare cream
– 2x SOS 150 ml crème
– 2x EP+ Mask after care booster

EXTRA IN NOVEMBER:
– 1x 750 ml.
– 1x 25 Carboxy maskers
– Miniset Carboxy

Trainingsdata:

2024
Januari
Maandag 8
Zondag 21

Februari
Maandag 5

Maart
maandag 4

april
woensdag 22

mei
woensdag 15

juni
maandag 3

juli
woensdag 10

Komt de datum niet uit? In onderling overleg kunnen we een andere datum inplannen.