Beauty Academy NC SQT Bio Micro-needling


SQT Biomicroneedling is een gloednieuwe bio-micronaaldbehandeling, zonder het gebruik van apparatuur en kan op elk deel van het gezicht of lichaam worden gedaan!

Biomicroneedling stimuleert de litteken genezende reactie van het lichaam en verhoogt de huidcelvernieuwing. De aanmaak van collageen en behoud van elastine wordt geïnitieerd terwijl je huid geneest, waardoor je bijna onmiddellijk een voller effect krijgt. Het kan helpen bij de behandeling van littekens, donkere vlekken, blootstelling aan de zon, acne en huidveroudering, evenals bij de behandeling van striae op het lichaam.

In slechts 5 minuten worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende micronaalden door middel van handmassage rechtstreeks in de dermis laag gebracht om het huidmetabolisme te bevorderen en de regeneratie van collageen te stimuleren. Zonder bloedingen, zonder verdoving en zonder huidbreuk verkort deze behandeling de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot 7 dagen en bereikt een natuurlijke, veilige en effectieve fysieke verjonging.

Afschilfering of vervelling van de huid kan worden verwacht, afhankelijk van het penetratieniveau van de schoonheidsspecialiste. Spons spicules worden niet geabsorbeerd, maar kunnen tot 48 tot 72 uur in de huid blijven zitten, waarna ze worden afgevoerd met het stratum corneum dat eraf is gevallen.

Als u huidproblemen heeft, is bio-microneedling een fantastische behandeling voor u, omdat er geen chemische peelings of lasers worden gebruikt, die pigmentatieproblemen kunnen veroorzaken

Wat zijn Spongilla-spicules?
Spongilla Spicules is een soort kiezelhoudende bio micronaald die wordt gewonnen uit de zoetwaterspons.
Het kan door onze ogen worden gezien als poeder en onder de microscoop als scherp staafkristal of stompe botnaald. Spongilla-spicules zijn over het algemeen 200-250 µm lang en ongeveer 10 µm in diameter.

Spongilla-spicules zijn het kernproduct van Sunshine Bio-Tech. Human Sunshine Bio-Tech Co., Ltd. is de pionier op het gebied van zuivering en extractie van gehydrolyseerde sponsen, met 8 jaar toegewijde R&D en productie polijsten we elke bio-micronaald diep om de hoogste kwaliteit spongilla-spicules voor de cosmetische industrie te bieden.

De training duurt een dag deelvan ca.4 – 4,5 uur. U hoeft geen model mee te nemen, er wordt op elkaar gewerkt of wij zorgen voor een model.
-3 verschillende boxen voor 3 verschillende doeleinden
-extra box
-nazorg box
-reclame materiaal
-certificaat

Prijs € 995,- excl. btw

Trainingsdata training:

2024
Januari
donderdag 4 VOL

Februari
Maandag 12 VOL

Maart
Maandag 11

april
zondag 14

mei
zaterdag 11

juni
zaterdag 8

juli
maandag 8

Geen geschikte datum? Wij kunnen ook samen kijken naar een andere datum.