Beauty Academy NC Microneedling Training

Microneedling is een techniek, waarbij de huid met minuscule naaldjes gecontroleerd geperforeerd wordt. Dit stimuleert de huid zichzelf te herstellen. Het natuurlijk wondgenezingsproces in de huid wordt geactiveerd, waardoor keratinocyten en fibroblasten worden bevorderd.

Doordat actieve groei- en helende factoren vrijkomen, kunnen fibroblasten zich vermenigvuldigen en die zorgen weer voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine. De epidermis wordt verstevigd, de huid ziet er gezonder uit, de doorbloeding is geoptimaliseerd en de huid voelt gladder en steviger aan.

NC Beauty Academy richt zich op het geven van een kwalitatief hoogwaardige theoretische- en praktijk opleiding.

Onze microneedling opleiding wordt gegeven door een ervaren docente en voor een optimale begeleiding tijdens het praktijkgedeelte van de DS V-Line Microneedling opleiding wordt er enkel in kleine groepen getraind.

Heeft u na de microneedling-opleiding nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden! Geen probleem! Onze trainer staat voor u klaar. “BETTER SAFE, THAN SORRY” De DS V-Line Microneedling behandeling is tevens een mooie behandeling om te gaan combineren met de DS V-Line Dermaplaning en uiteraard de DS  V-Line Collageendraden.  

DS V-Line Microneedling opleiding, theorie in de ochtend, verzorgde lunch en praktijk in de middag.

Prijs is incl. compleet startpakket en marketing ondersteuning.
€950,- excl. Btw

-STARTPAKKET

– EU gecertificeerde Dermapen

– Mix box DS11/ DS10 (meso serum) – 25 naalden – naald container – huid-desinfectans

Certificaat DS V-LINE MICRONEEDLING

Trainingsdata:

2024
maandag 22 januari

april
zaterdag 13

juni
dinsdag 18

In onderling overleg kan ook een andere data gepland worden.