Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

Ribeskin Carboxy Therapie

Ribeskin Carboxy therapie is de sleutel tot een stralende, gezonde en jeugdige huid. Onze skinprofessionals werken al 15 jaar – na vele andere carboxy merken te hebben vergeleken, enkel en uitsluitend met het Koreaanse merk Ribeskin, de originele en krachtigste Carboxy therapie welke er te krijgen is.

Ook verzorgen wij de opleiding Ribeskin Carboxy therapie voor gediplomeerde collega’s schoonheidsspecialisten in onze eigen Beauty Academy NC in Haarlem.

Deze verjongingsmethode wordt gebruikt om zowel veroudering in het gezicht als op het lichaam aan te pakken en tegen te gaan.

Wat is Carboxy Therapie?

Carboxy staat voor kooldioxide, een onzichtbaar en geurloos gas welke in de lucht zit en we inademen. Tevens komt het in ons eigen lichaam vrij bij verbrandingsprocessen tijdens de stofwisseling. Onze revolutionaire CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en jonger te maken. Tevens zorgt een behandeling met Carboxy voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na 1 behandeling aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.

Onze Carboxy therapie bestaat uit een gel en een speciaal vliesmasker. De gel produceert het CO2 gas op de huid en het vliesmasker voorkomt dat het gas verdampt. Door deze combinatie veroorzaakt het een spectaculaire explosie van bubbels op en in de huid, het zogenaamde Bohr -effect!

Tijdens het dragen van dit masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt en verjongt. Dit veroorzaakt een enorme zuurstofopname diep in de huid tot zelfs op spierniveau, met een gezuiverde en geweldige doorbloeding tot gevolg!

Voor wie?

  • iedereen die huidversteviging wil
  • voor een slappe kaaklijn en meer gelift gezicht
  • voor fijne lijntjes en rimpels
  • voor een egalere met mooiere structuur
  • voor de acne huid
  • voor verslapping op armen, buik en benen
  • rosacea, blauwe plekken en zwellingen

Professioneel huidspecialist?

Wist je dat wij ook collega’s schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten opleiden voor de Carboxy Therapy in ons Beauty Academy NC? Bezoek bovenin onze Beauty Academy voor alle actuele trainingen en data.