Nouvelle's Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

Collageen Licht-Therapie

Neem plaats, sluit je ogen, geniet van het licht en zie er jonger uit! Dankzij deze innovatieve lichttechnologie worden rimpeltjes gereduceerd, vochtgehalte verbeterd en op termijn wordt het bindweefsel opgevuld met collageen, hyaluron en elastine.

Deze nieuwe technologie is een innovatieve licht- en wellness behandeling, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging en -verbetering  vervult. Het is gebaseerd op het stimuleren van de fibroblasten tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron.  Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Omdat het gebruik ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt kunnen cosmetische producten bijzonder effectief werken. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.

Onze Collageen lichttherapie heeft ook 5x een sterkere werking dan LED lampen. Dit collageen licht werkt op een golflengte van 635 Nanometer en komt hierdoor zeer diep in de huid waar collageen aanmaak plaats vindt. Door dit krachtige rode licht (straalt geen blauw, UV- of infraroodlicht uit) kunnen we deze lamp bij veel verschillende indicaties inzetten.

Deze vorm van licht is goed voor de huid. Naarmate we ouder worden, produceren de fibroblasten steeds minder collageen, hyaluronzuur en elastische vezels. Maar door het gebruik van rood licht op deze golflengte , worden de huidcellen geactiveerd, krijgen meer energie en ze produceren weer meer collageen, hyaluronzuur en elastine vezels.

Waar wij zelf ook heel blij van worden is dat we deze lamp ook kunnen inzetten voor lichttherapie. Dit rode licht maakt namelijk heel veel vitamine D aan en boost het immuunsysteem. De lamp is voor iedereen geschikt.

Directe resultaten:

Zachtere en soepele huid
Verhoging vochtgehalte
Verbetering totale huidbeeld (verfijnde poriën)
Stralende tint
Verbeterende werking van cosmetische producten
Betere doorbloeding.

Resultaten op lange termijn:

Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
Rimpeltjes in het gezicht en decolleté worden minder
Lentigo/ouderdoms- en pigmentvlekken verminderen

Bij welke behandelingen adviseren wij ons Collageen Licht therapie:

-na een microneedling behandeling (bevorderen genezingsproces en extra stimuleren collageen, elastine en hyaluronzuur).

-na een peeling (bevorderen genezingsproces en extra stimuleren collageen, elastine en hyaluronzuur).

-lichttherapie = ontspanning en beter slapen (aanmaak van vitamine D en stimulatie melatonine productie).

Overige behandel protocollen: stimuleren van haargroei. rimpels en fijne lijntjes. striae. zonnebrand. decolleté, borst en armen. bovenkant van de handen. pijnlijke gewrichten. spierherstel. voorbereiding op inspanning. verminderen van eczeem en psoriasis.