Nouvelle's Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

Pinkshooter & Micro Meso

Nouvelle’s Mesolift met de Pink Shooter is een gezichtsbehandeling waarbij door middel van minuscule naaldjes kleine gaatjes in de huid worden geprikt en tegelijkertijd werkstoffen in de huid worden afgegeven.

Onze Mesolift behandeling is een combinatie van een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat: de Pink Shooter en ons collageenlicht-therapie die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 werkzame componenten. De stimulatie van fibroblastcellen zorgt onder andere voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid. De Shooter injecteert met 19 minuscuul kleine gaatjes in de huid en geeft daar direct de werkstoffen af. Het speciaal voor de Pinkshooter ontwikkelde serum serum bevat 56 werkzame componenten die de stimulatie van o.a. de Fibroblastcellen stimuleert.

Kleur en de textuur van de huid:

 • Bevat glutathion: verheldert de huid en verwijdert vrije radicalen
 • Bevat 3 soorten enzymen: die bijdragen aan de synthese van glutathion in de huid
 • Bevat 10 soorten vitamine B-complex (vitamine B12): die de stofwisseling van de huid verbeteren.


Huidverjonging:

 • Bevat groeifactoren, adenosine A2-receptoren, die de regeneratiecyclus van de huid snel helpen herstellen.
 • Bevat 6 soorten peptiden (EGF, FGF, IGF, TGF-b, Cooper Tripeptide), die de fibroblastcellen helpen vitaliseren, de fundamentele structurele raamwerken van weefsels
 • Bevat neuropeptidecomplex, een groeifactor die helpt bij het vitaliseren van fibroblastcellen en de groei van bloedvaten, die essentieel zijn voor het wondgenezingsproces

Hydratatie van de huid:

 • Bevat aminozuurcomplex, dat het gehalte aan NMF (natuurlijke vocht inbrengende factor) verhoogt
 • Bevat 1,4 miljoen Dalton HA met een hoog molecuulgewicht, wat het vochttekort van de huid kan verbeteren

Meer energie aan de cellen:

 • Bevat vitamine B en aminozuur voor co-enzymsynthese
 • Bevat co-enzym Q10, zorgt voor de aanmaak van ATP (energie in de cel)

Collageen Licht therapie

Collageenlicht-therapie is licht welke bijzonder goed is voor de huid (niet te vergelijken met LEDlicht). Naarmate we ouder worden, produceren de fibroblasten steeds minder collageen, hyaluronzuur en elastische vezels. Maar door het gebruik van collageen-licht, worden de huidcellen geactiveerd, krijgen meer energie en ze produceren weer meer collageen, hyaluronzuur en elastine vezel

De Pink shooter revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling is de natuurlijke glans van de huid al mooier en voelt de huid gladder en steviger. 

Onze Meso Lift behandeling(kuur) zorgt voor

 • het verminderen van littekentjes
 • meer elasticiteit in de huid
 • rimpelvervaging
 • verstevigen van de huid
 • een egalere huid
 • een mooiere teint
 • vochtregulering in de huid

Doordat de huid zelf weer collageen en elastine gaat aanmaken wordt deze voller, helder van kleur,strakker en krijgt jouw huid een lift, zonder operatieve ingreep!

Voor de mooiste en langdurigste resultaten adviseren wij een kuur van de Meso Lift behandeling
Fase 1: Stimulatie en verfsteviging van de huid – 4 behandelingen gedurende 4 weken achter
Fase 2:  Onderhoud van de huid – elk kwartaal een onderhoudsbehandeling 

Voor een huid die meer nodig heeft of extra antiaging behandeling bij een meer verouderde huid kan 2x per week voor 4 weken het mooiste resultaat geven.

Bijzonder mooi te combineren met onze Carboxy Therapie!

Wat is Micro-Meso injectie

Met Micro-Meso injectie  worden kleine hoeveelheden werkzame stoffen zoals  Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines, met een naaldje in de huid gebracht.

Met Micro-Meso S.I.T. maken wij gebruik van een naald die geplaatst is in een houder. Met deze techniek kun je nooit te diep injecteren en kom je altijd in de juiste huidlaag terecht. Hierdoor kunnen we veilig en verantwoord de werkzame stoffen in de huid (dermis) inbrengen.

De vloeistoffen verspreiden zich  in de dermis en gaan verder hun werking doen om de huid te revitaliseren en te regenereren.De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert en je huid er dus gezonder eruit gaat zien.Dit alles leidt tot een verbeterde weefselspanning, stevigheid en teint van de huid

Het Meso product Peptidyal 115

Bij de micro-Meso injectie werken wij met het product Peptidyal 115 vergelijkbaar met Prophilo.
Peptidyal 115 is een steriel cosmetisch product dat extreem goed is voor hydratatie en de biorestructurering van de huid die uitgedroogd en beschadigd is door veroudering en blootstelling aan zonlicht. Het is geschikt voor de verjonging van de huid, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren en voeden de cellen van het huidweefsel, reactiveren biologisch herstel en weefsel regeneratieve processen.

Een kuur behandeling van ca. 3-4x zorgt voor een vollere stevigere huid, door meer elastine en collageen aanmaak.