Nouvelle's Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

Skinboosters

Nouvelle’s Skinbooster is een gezichtsbehandeling waarbij door middel van minuscule naaldjes kleine gaatjes in de huid worden geprikt en tegelijkertijd werkstoffen in de huid worden afgegeven. Wij verzorgen ook hiervoor de opleiding aan collega’s in de beauty branche in onze eigen Beauty Academy!

Onze Skinbooster behandeling is een combinatie van een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat: de Shooter en ons collageenlicht-therapie die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 werkzame componenten.

De stimulatie van fibroblastcellen zorgt onder andere voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid. Collageenlicht-therapie is licht welke bijzonder goed is voor de huid (niet te vergelijken met LEDlicht). Naarmate we ouder worden, produceren de fibroblasten steeds minder collageen, hyaluronzuur en elastische vezels. Maar door het gebruik van onze combinatie met de shooter en het collageen-licht, worden de huidcellen geactiveerd, krijgen meer energie en zo produceren ze weer meer collageen, hyaluronzuur en elastine vezels.

De shooter revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling is de natuurlijke glans van de huid al mooier en voelt de huid gladder en steviger. 

Onze Skinboosters (kuur) zorgen voor

  • het verminderen van littekentjes
  • meer elasticiteit in de huid
  • rimpelvervaging
  • verstevigen van de huid
  • een egalere huid
  • een mooiere teint
  • vochtregulering in de huid

Langdurige resultaten

Voor de mooiste en langdurigste resultaten adviseren wij een kuur.
 Stimulatie, revitalisatie en versteviging van de huid – 4-6 behandelingen met een interval van 1 a 2 weken