Nouvelle's Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

Hya Lift en Infusion behandeling

DS V-LINE HYA-THREAD Techniek.

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in ons lichaam, vooral in de huid. Het houdt water vast, waardoor de huid er stevig, strak en elastisch uitziet. Vanaf de leeftijd van 20 jaar vermindert het lichaam echter de productie van hyaluronzuur, waardoor het weefsel verzakt naarmate we ouder worden.

De huid die met de zwaartekracht in wisselwerking staat, zakt en typische zwaartekrachtrimpels worden zichtbaar.

Dit effect kunnen we tegengaan met de Hya-Thread techniek.

Wat houd de HYA THREAD behandeling in:

Bij deze methode brengen we via een speciale door ons ontwikkelde techniek wel 7 verschillende hyaluronzuur soorten aan op de huid, waardoor het in de diepere lagen kan worden opgenomen. Hyaluronzuur begint water vast te houden en de huid voller te maken, waardoor het volume van de huid wordt hersteld.

De HYA-THREAD wordt aangebracht met behulp van hyaluronzuurdraden, waardoor niet alleen volume aan de huid wordt gegeven, maar ook diepe rimpels effectief worden behandeld. HYA-THREAD stimuleert de lichaamseigen collageenproductie, wat mogelijk helpt bij de volumeverdeling op de lange termijn. HYA-THREAD verzacht niet alleen diepe rimpels en vervangt het door ouderdom verloren volume, maar accentueert ook specifieke gebieden zoals de jukbeenderen. Bovendien kan het de contouren verfijnen en voor een natuurlijke, subtiele lift zorgen.

Een behandelingstechniek waarbij het verloren gegane volume opnieuw terug geplaatst wordt in de huid.

Vanaf € 175,00