Nouvelle's Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

Microneedling

Wij werken met de echte originele medische Dermapen. Deze werkt veel dieper maar gecontroleerder in de huid dan goedkope namaak-pennen. Door op verschillende dieptes in de huid te kunnen werken zijn wij in staat om kleine gecontroleerde kanaaltjes maken. Door deze prikkeling in de huid komen groei- en helende factoren vrij, welke zorgen voor collageen en elastine. De huid wordt steviger en gladder, erg mooi bij littekens en huidverjonging.

Microneedling met de originele Dermapen wordt wereldwijd gebruikt door dermatologen, cosmetische chirurgen en huidtherapeuten. Een micro-needling behandeling bij ons is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen. Het apparaat maakt vibrerend kleine kanaaltjes in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen.

Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en donkere pigmentvlekken vervagen.