Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

Plasma lift

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het corrigeren van bijv. de boven- en onderoogleden met of zonder wenkbrauwlift maar dan zonder chirurgische ingrepenzonder prikken en snijden. De behandeling heeft een relatief korte hersteltijd. 

Met Plasma kunnen wij iedere vorm van huidverslapping en overtollige huid, rimpels, lijntjes en striae succesvol aanpakken. Zonder plastische chirurgie, hechtingen of littekens en zonder lange downtime. Ooglid correcties, hals-en mini facelift, tommy tuck en verslapping waar dan ook op het lichaam kunnen wij zeer mooi behandelen.
Bij deze behandeling wordt er gewerkt met Plasma, een techniek waarbij de naald boven de huid hangt ontstaat er ontlading waardoor er “vonkjes “ontstaan welke de opperhuid “plasmaspots” geeft die de cellen laten verdampen. De huidvezels trekken direct samen en zorgt voor een liftend effect.

De hitte gaat rechtstreeks door naar de dermis. Daar zitten de fibroblasten & elastine vezels. Door de intense hitte spannen de vezels aan, de fibroblasten zijn als het ware kleine fabriekjes die het collageen en elastine aanmaken waardoor je dus een vollere en strakkere huid krijgt.

Bij een behandeling met Purebeau-Plasma wordt het ongewenste huidweefsel op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog met geladen plasma die de huid in microseconden puntsgewijs aanraakt. De laag voor laag techniek zorgt er voordat er met veel precisie gewerkt kan worden. Het plasma effect wordt onderbroken door korte pauzes waardoor het onderliggend weefsel tijd krijgt om af te koelen. Deze techniek voorkomt onodige overbehandeling en hyperpigmentatie.

Purebeau – Plasma is dé methode om cosmetische huidoneffenheden te behandelen zoals:                                            

  • pigmentvlekken
  • epidermale naevus • epidermale laesies • ouderdomswratten • fibromen
  • goedaardig huidkleurige bultjes •vergrote talgklieren littekens•
  • bultjes rondom de oogleden
  • xantalasma • syringomen • hemangiomen • rimpelvervaging
  • huidverstrakking • huidstriemen/striae • niet chirurgische ooglidcorrecties

De resultaten van deze behandeling zijn direct zichtbaar.

Naast het direct liftende en huid verbeterende effect zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels en dit effect in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel, geeft de huid een boost en opnieuw stevigheid en volume, dit effect heeft een lange uitwerking, na 3 maanden zie je het uiteindelijke resultaat en soms werkt  het tot wel 4 – 6 maanden na de behandeling door.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. Meestal zijn twee behandelingen voldoende maar in sommige gevallen kan een derde of zelfs nog vierde behandeling nodig zijn. Tussen de behandelingen moet minimaal 4 weken zitten.

Na de behandeling
De behandelde huid kan een lichte tot matige zwelling (rondom de ogen) ontstaan die 3-5 dagen kan blijven. Tevens kan de huid roodheid vertonen, dit is na een aantal uren tot 2 dagen meestal weg. Ook ontstaat er na de behandeling de “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan.

Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 tot 8 dagen.

Onder de korstjes zal de nieuwe jonge huid, roze van kleur ontstaan. Na 4 weken tot 4 maanden zal de huid volledig zijn hersteld. De collageen en elastine productie kan dan nog enkele maanden doorgaan. Tot die tijd is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen met een goede spf die een breedspectrum heeft. 

Wij geven u graag alle informatie tijdens een vrijblijvend consult en beschikken over een groot aantal eerlijke voor-en na-foto’s van cliënten die door ons zijn behandeld.