Nouvelle's Body

Ontdek onze mogelijkheden om jouw lichaam te verzorgen

RF TriPollar

TriPollar behandeling met RF-technologie is de meest geavanceerde, veilige en comfortabele techniek om de huid van gezicht of lichaam strakker en steviger te maken.
Het maakt gebruik van radio frequentiegolven (RF). Hiermee worden verbluffende resultaten bereikt in het verbeteren van gezichtscontouren en in bodysculpting.

Hoe krijg je strakkere gezichtscontouren met de TriPollar?
Doordat de radiofrequentie energie op een gecontroleerde manier de huid in de diepere lagen verhit (tot 40-42 graden), trekken de collageenvezels samen. Door deze verwarming ontstaat er contractie (samentrekking) waardoor de huid meteen strakker wordt. Dit stimuleert het metabolisme in de cellen en het verhoogt de afgifte en afvoer van vloeibare inhoud van de vetcellen. De vetcellen krimpen hierdoor. Tegelijk zorgt het voor een contractie van het collageen in de huid. Het behandelde gebied wordt hierdoor gladder en strakker.

Voor wie is de TriPollar behandeling geschikt?
De TriPollar behandeling is geschikt voor iedereen, elk huidtype en iedere leeftijd. Je kunt kiezen voor deze behandeling als je gezichtscontouren door leeftijd of gewichtsschommelingen minder strak zijn geworden. Ook kan het prima worden ingezet om een onderkin te verminderen. De TriPollar behandeling is de meest effectieve niet-chirurgische methode om de huid weer glad en strak te krijgen. Naast het behandelen van verslapte huid van het gezicht, is de TriPollar RF-techniek ook goed in te zetten voor probleemzones van het lichaam en het behandelen van cellulite.