Beauty, Brows & Hair

Nouvelle Cosmétique is al ruim 39 jaar een begrip in Noord-Holland en omstreken.
Wij maakten een keuze uit de meest effectieve behandelingen!

Hair & Hairweaves

Hairweaves zetten is mijn passie net als mijn kleurspecialisatie
Balayage, Foilyage, Highlights & Babylights

Volume en langer haar gewenst?

Altijd al gedroomd van meer volume en lang haar? Je hoeft niet verder te zoeken! Ik ben al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het verlengen en/of meer volume geven met behulp van betrouwbare en de meest veilige manieren van haarverlenging. Onzichtbaar te dragen en gebruikmakend van de allerbeste kwaliteit écht haar welke er momenteel te krijgen is.

Hairweaving

Met behulp van een zeer verfijnde vlecht-techniek welke absoluut de beste manier is om je eigen haar niet te beschadigen maak ik een zeer dun vlechtje van je eigen haar op de hoofdhuid. Afhankelijk van de dikte en lengte van je eigen haar en wat jouw wensen zijn qua lengte en volume zijn er meerdere vlechtjes nodig. De haarstroken, onze hairweaves, worden vervolgens aan de vlechtjes vastgezet met speciaal draad. Hierna knip ik je haar in het gewenste model en lengte zodat het mooi, natuurlijk en onzichtbaar blend met jouw eigen haar!

Afhankelijk van je eigen haargroei blijven de vlechtjes ca.6-8 weken zitten , hierna kunnen wij de waves weer hergebruiken en omhoog plaatsen. Afhankelijk van de verzorging gaan je hairweaves 9-12 maanden mee.

Hairweaves met Microringen

Bij micro-ringen methode wordt er telkens een plukje van je eigen haar genomen waar een ringetje omheen gaat. Ook bevestig ik daarna met speciaal draad onze hairweaves aan de ringetjes. Beide manieren zijn veilig omdat wij GEEN gebruik maken van: chemicaliën , lijm of wax! Je eigen haar zal op de manier waarop wij onze invisible waves plaatsen dan ook nooit beschadigen.

V-Part

Naast onze vaste haarverlenging en volume toevoeging hebben we ook onze V-part. Een geweldig mooi haarstuk om meer lengte en /of volume te geven naast je vaste hairweaves of los te dragen op dagen dat je meer lengte of volume wenst! Een luxe en kwalitatief schitterend haarstuk van 100% echt haar, waarbij wij je zelf leren dit in te zetten op dagen dat jij dit wil.

En wil je jouw haargeheim niet aan een ander laten weten? Geen probleem, je wordt altijd discreet geholpen, bij ons geen andere klanten naast je in onze kapsalon. Meer weten, bel mij en wie weet zien wij elkaar snel!