Nouvelle's Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

Hyaluron Pen

Pijnloos en zonder naalden opvullen van:

  • Lippen & rimpeltjes
  • Wangen en jukbeenderen
  • Marionettenlijnen
  • Kin en kaaklijn
  • Neuslippenplooi
  • Kleine neus-en oorlelcorrecties

Bij de medisch opgeleide huidpecialistes van Nouvelle Cosmétique is het mogelijk om non-invasief (zonder naald) de huid en lippen meer volume te geven met de Hyaluron pen.

Snelle volume boost

Het opvullen van de lippen, neuslippenplooi, wangen en de rimpels rondom de mond is naaldloos en zeer snel gedaan. Het is zelfs mogelijk om deze behandeling even tussendoor in de lunchpauze te doen! Waarom? Omdat we geen naaldsporen achterlaten dankzij de naadloze modules 😉

De Hyaluron Pen is bijzonder geschikt voor volume-opbouw van de lippen evenals een contourverbetering van het gezicht met hyaluronzuur. Onder hoge druk wordt het hyaluronzuur onder de huid geperst/gesproeid. De snelheid waarmee het hyaluronzuur onder de huid wordt geschoten met behulp van perslucht, is zo snel dat de naaldloze behandeling nagenoeg pijnloos is!

Waarom Nouvelle Cosmétique

Wij zijn geen eendagsvlieg maar al ruim 35 jaar een vertrouwd adres en hebben naast een basis ook een Master in Hyaluron pen behandelingen behaald! Voor onze cliënten willen wij enkel het allerbeste! Daarom word er uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit hyaluronzuur en hebben onze behandelende specialistes naast hun opleiding huidspecialist ook een dermatologisch/medische opleiding afgerond.

Uiteraard werken wij met uiterste precisie en passie voor een perfect resultaat.

Op onze FAQ pagina vind u de meest gestelde vragen over onze hyaluron pen.

Vanaf € 125