Nouvelle's Body

Ontdek onze mogelijkheden om jouw lichaam te verzorgen

Mogen wij jou naar je ideale gewicht coachen?

Esther (-20 kg): “Ik begon met een wens om 10 kg af te vallen, inmiddels zijn er 20 kg af. Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. Voor de buitenwereld leek het waarschijnlijk alsof ik mijn gewicht en mijn lichaam accepteerde zoals het was. Maar het tegendeel was waar: ik was in mijn hoofd altijd bezig met wat ik van mezelf wel of niet mocht eten.

Alleen lukte het me niet

Ik wilde ontzettend graag een gezond eetpatroon aanleren, maar dat lukte me niet alleen. Begin dit jaar ging in mijn hoofd de knop om. Ik wilde het nog één keer proberen. Dat was het moment dat ik een afspraak maakte bij een PowerSlim coach. Ik besloot het nog een keer écht goed te willen doen. Ik heb me overal goed op ingelezen. Bij het PowerSlim programma had ik een goed gevoel: 6 vaste eetmomenten per dag met voldoende groenten. Ik was op zoek naar iets wat ik een lange tijd zou kunnen volhouden en waarbij ik een goede basis legde voor een gezonde levensstijl, die ik daarna zelf kan blijven doorzetten.

Deze methode met een vaste PS coach heeft mij echt een houvast geboden en de vaste eetmomenten per dag hielpen mij heel erg.

De grootste uitdaging was het terugkrijgen van mijn zelfvertrouwen

Het PowerSlim programma heeft mij heel veel gebracht: ik voel me beter en zit veel lekkerder in mijn vel. Zo’n uiterlijke verandering is meer dan alleen lichamelijk. Mentaal is het echt nog wel wennen. Als ik mijn spiegelbeeld zie, word ik herinnerd aan dat ik er echt anders uit zie. Dat moet in mijn hoofd nog landen, het matcht nog niet. Het wordt wel wat beter, maar dat heeft denk ik nog wel wat tijd nodig voordat ik ook helemaal mentaal heb geaccepteerd dat dit mijn nieuwe lijf is”.

Ik raad het iedereen aan het is een investering in jezelf en dat ben je meer dan waard!

Zullen wij, PowerSlim coaches in ons afslankcentrum Nouvelle Cosmétique in Haarlem je verder informeren hoe wij jou ook naar een gezond gewicht kunnen begeleiden?