Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

Bio Face Setting

Huidverjonging met Bio Face Setting is de natuurlijke weg om rimpels en littekens te laten verdwijnen of zichtbaar te verzachten. Wil je rimpels verminderen op een natuurlijke, veilige en bewezen manier? Liever daarbij geen Fillers of Botox? Kies dan voor deze unieke methode!

Wij werken zelf al meer dan 20 jaar met deze natuurlijke en beproefde techniek en verzorgen ook de opleidingen voor collega’s schoonheidsspecialisten in onze Beauty Academy!

Bij Bio Face Setting wordt er door middel van een milde naaldtechniek ruimte gemaakt tussen de huidlagen in de rimpels/littekens. Met speciale technieken wordt de rimpel/litteken als het ware losgemaakt en de huid direct onder de rimpel/litteken gestimuleerd in de vorming van nieuw bindweefsel met jonge collagene vezels. Deze vormen als het ware een kussentje dat de rimpel omhoog duwt. Na de behandeling ziet u dat de behandelde rimpel (of litteken) een fijn rood streepje is. Dit verdwijnt volledig binnen enkele dagen. Dit rode streepje mag direct na de behandeling gecamoufleerd worden waardoor het niet storend is.  Er kan van te voren plaatselijk een speciale crème (Emla-crème, die u bij de apotheek op doktersrecept kunt halen) worden aangebracht die de huid minder gevoelig maakt. Het huidverjongingseffect, de gladheid van de rimpeltjes is reeds na 1 á 2 behandelingen duidelijk zichtbaar.

De behandeling kan worden herhaald met tussenpozen van twee weken. Na de eerste behandeling is er al duidelijk resultaat en ziet u dat de rimpel of het litteken zichtbaar minder diep is. Echter voor een langdurig resultaat adviseren wij voor diepere rimpels / littekens een kuur van 5 -6 behandelingen. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk. Thuis dient u de behandeling voort te zetten met de speciaal door ons hiervoor geselecteerde producten voor een optimaal resultaat.

RESET JE HUID

Bio Face Setting is een biologische huidverbeterende techniek voor rimpel- en littekencorrectie. Rimpels en littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. Deze methode voor rimpel- / littekencorrectie is gebaseerd op het regeneratie- vermogen van de huid, de huid wordt aangespoord tot het ontwikkelen van nieuw collageen en elastische vezels. Dit leidt tot een verhoogd waterbindingsvermogen van de grondstof-substantie waardoor de rimpel / litteken opgevuld wordt. Dat betekent dat de huid wordt aangespoord zelf weer de rimpel of het litteken op te vullen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels / littekens worden zichtbaar minder.

De voordelen van Bio Face Setting rimpel/littekencorrectie:
– geen inspuiting of operatie;
– geen lichaamsvreemde stoffen;
– snel zichtbaar resultaat;
– u hoeft geen vrij te nemen;
– u blijft ’toonbaar’;
– betaalbare rimpelcorrectie

Na de behandeling
Pas op met de zon: Ga niet onder de zonnebank en gebruik een sunblock! De behandelde zones mogen gecamoufleerd worden.
Gebruik in de ochtend na de reiniging de hiervoor speciaal door ons geadviseerde cel-en collageenstimulerende crème en een sunblock (SPF30/50). s’Avonds uw huid goed reinigen, doorbloedingscrème , serum en nachtcrème aanbrengen.

Toepasbaarheid Met deze rimpel/littekenmethode kunnen alle rimpels en kleine littekens in het gezicht worden behandeld. De anti aging methode is effectief bij rimpels op het voorhoofd, ronde de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn.

Veiligheid 
Deze rimpel-/ littekenmethode werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of litteken op met lichaamseigen collageen. Deze rimpel/ littekenmethode is dus een volledig biologische anti aging methode, waarbij geen lichaamsvreemde stoffen worden gebruikt. De methode is volledig veilig.