Cadeau tip

Zullen wij je eens heerlijk inpakken…?!

Heb je ook zo’n behoefte om juist nu in deze tijd, eens heerlijk te ontspannen? Alle stress van je af te laten glijden en ondertussen te genieten van heerlijke lichaamsverzorging? Maak dan een afspraak voor ons heerlijke INPAK-arrangement:

Deze lichaamsbehandeling begint met een body-scrub. Deze is o.a. bedoeld om de dode huidcellen te verwijderen en verbetert het opnamevermogen van de huid. Vervolgens wordt een laag warme Dode Zeemodder op de huid van het lichaam aangebracht (niet in het gezicht). De modder wordt naar behoefte met etherische olie verrijkt. Alle voedingstoffen en mineralen die in deze modder uit de Dode Zee zitten, worden opgenomen en opgeslagen in de cellen van de huid. Deze Dode Zee modder is 100 % natuurlijk en heeft een diepgaande ontgiftende detox werking.

Je wordt ingepakt in folie en een speciale warmte deken en geniet 20 minuten van de warmte en diepe ontspanning die de pakking zal geven terwijl je vast en zeker heerlijk wegdoezelt bij jouw favourite muziek. Deze pakking vermindert spierpijn, brengt huidproblemen tot rust, geeft de huid een stralend aanzien en werkt zeer ontspannend.

Na de pakking is er gelegenheid om te douchen. Vervolgens volgt een korte inwrijving met voedende, hydraterende bodylotion of olie naar keuze. Na de behandeling is de huid superzacht en glad en je voelt je als herboren!

En…. je mag voordat je weer naar huis gaat ook nog een luxe ZADOR zeep naar keuze uitzoeken! Deze ZADOR zeep krijg je van ons KADO voor je eigen spa ervaring thuis in eigen badkamer!

Dit heerlijke beauty arrangement is nu in de actie voor €84,50 en is geldig t/m 28 februari.

Button