Nouvelle's Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

DSV-Line Collageen Draden

Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen maar het liefst op een natuurlijke manier zonder naalden en zonder pijn! Onze huidspecialistes van Nouvelle Cosmétique in Haarlem werken met de originele DSV-Line Collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-line collageen draad behandeling gebruiken we speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. 

Volgens een speciaal protocol worden de rimpels op het gezicht, décolleté, hals en de handen gladgestreken en verder beschermd tegen huidveroudering. Dit gebeurt alles zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gezicht maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk.

De DSV-Line techniek stimuleert de collageenvezels in de dermis en activeert de cellen. Onze specialistes zijn speciaal opgeleid om met deze collageen draden rimpels te verminderen, de huidbarrière te versterken, in evenwicht te brengen en fijne lijntjes te openen. De huid herstelt, de elasticiteit wordt verhoogd en de huid wordt gerevitaliseerd en verjongt.

Door de speciale liftings-techniek verhoogt het collageen niveau en wordt de huid elastischer, voller, glanzender, vermindert rimpels en vertraagt de veroudering.

Master Trainer & Opleidingscentrum

Naast dat wij behandelingen met deze collageen draden verzorgen in onze schoonheidssalon in Haarlem zijn wij Master Trainer voor DSV-Line en leiden wij ook professionals en collega’s op in de collageen draden in ons eigen beauty-center Nouvelle Cosmétique!

Onze cursisten krijgen een intensieve training en worden opgeleid tot een officiëel DSV Line salon waar enkel gewerkt wordt met de originele collageendraden volgens een specifiek protocol.

Informeer naar de actuele data via ons contactformulier op de website.

Hoe werkt DS V Line Collageendraad? We brengen de collageen draad aan in de rimpel met een speciaal serum en tangetje. De draad lost op in kleine nanodeeltjes en wordt volledig opgenomen door de huid en gaat daar de eigen collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel opgevuld gaat worden en de huid wordt verstevigd.

Is de behandeling pijnlijk? Nee, totaal niet want we gebruiken geen naalden of injecties. We brengen de collageen draad met een speciaal tangetje aan en dat is pijnloos. Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat je een kuur volgt. Waarna 4 maanden weer 1 behandeling (deze tijd heeft jouw huid ook nodig om collageen aan te maken).

Het resultaat?

  • Verhoging van de elasticiteit
  • Verbetert de stevigheid
  • Vervaagt rimpels
  • Verbetert het uiterlijk van pigmentatie
  • Verbetert het volume
  • Liftend effect
  • Verbetert de kaaklijn
  • Reduceert vergrote poriën
  • Jeugdige uitstraling
  • We raden 3-4 behandelingen aan met een tussenpoos van 10-14 dagen. Afhankelijk van het huidtype en de leeftijd raden we na 3-4 maanden een losse behandeling aan in de tussentijd kan de huid zelf ook weer collageen aanmaken. Het verkregen resultaat is tussen de 5- 8 maanden zichtbaar. Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Ook in de zomer kan onze naaldloze collageen draadlifting worden uitgevoerd.

Binnen onze schoonheidssalon in Haarlem werken wij uitsluitend met de originele DS V-Line collageen draden, deze zorgen voor meer volume in het hele gezicht maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk.

Toepasbaar voor o.a.:

Nasolabiale plooien

Voorhoofd

Rimpels boven en onderoogleden

Kaaklijn verstevigen

Hals en decolleté

Handen