Nouvelle's Skin

Ontdek onze mogelijkheden om jouw huid te verzorgen

DSV-Line Collageen Draden

LAAT JE EERSTE RIMPEL DE LAATSTE ZIJN!

Ouder worden is leuk maar ouder er uit gaan zien willen we liever niet! Bij het verstijken van de jaren verliezen we steeds meer collageen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen maar wel op een natuurlijke manier zonder naalden en zonder pijn! Onze huidspecialistes van Nouvelle Cosmétique in Haarlem werken met de originele DSV-Line Collageendraden om de huid te verstevigen en rimpels te verminderen. Met de DSV-line collageen draad behandeling gebruiken we speciale draden op basis van collageen en een serum met stamcellen. 

Nouvelle Cosmétique is een officiële gecertificeerde DS V Line salon in Haarlem! DS V Line en de officiele collageendraden worden in meer dan 52 landen volgens een speciaal protocol toegepast waarbij de rimpels op het gezicht, décolleté, hals en de handen gladgestreken en verminderd worden en verder beschermd tegen huidveroudering. Dit gebeurt alles zonder pijn en geen down-time! De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het hele gezicht maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk.

De DS V|Line collageendraden zijn veilig en worden op een veilige manier op de huid gelegd, door het speciale serum en de protocollen die gehanteerd worden “lossen de draden op” waardoor m.b.v. nanotechnologie de collageen doet versmelten en het door de opperhuid in de huid zakt, waar deze het aanwezige collageen aanvult, herstelt & nieuwe aanmaak stimuleert.  

Door de behandeling te herhalen minimaal 3-4 keer zorgen we ervoor dat de huid opnieuw gevuld wordt.

De huidbarriere wordt verbeterd, collageen en elastine aangevuld, de algehele conditie van de huid verbeterd en krijgt een mooie glow

De DSV-Line techniek stimuleert de collageenvezels in de dermis en activeert de cellen. Onze specialistes zijn speciaal opgeleid om met deze collageen draden rimpels te verminderen, de huidbarrière te versterken, in evenwicht te brengen en fijne lijntjes te openen. De huid herstelt, de elasticiteit wordt verhoogd en de huid wordt gerevitaliseerd en verjongt.

Door de speciale liftings-techniek verhoogt het collageen niveau en wordt de huid elastischer, voller, glanzender, vermindert rimpels en vertraagt de veroudering.

Master Trainer & Opleidingscentrum

Naast dat wij behandelingen met deze collageen draden verzorgen in onze kliniek in Haarlem is Marjolein van der Eem tevens Master Trainer voor DSV-Line Nederland en leidt zij huidprofessionals en collega’s op in de collageen draden in ons eigen beauty-center Nouvelle Cosmétique of op locatie.
Marjolein heeft ruim 37 jaar ervaring als huidspecialiste en geeft haar brede opgedane kennis en persoonlijke tips graag door!

Onze cursisten krijgen een intensieve training in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht en worden opgeleid tot een officiëel DSV Line salon waar enkel gewerkt wordt met de originele collageendraden volgens een specifiek protocol.

Informeer naar de actuele data via ons contactformulier op de website.

Hoe behandelen wij de huid met DS V Line Collageendraad? We brengen de collageen draad aan in de rimpel met een speciaal serum en tangetje. De draad lost op in kleine nanodeeltjes en wordt volledig opgenomen door de huid en gaat daar de eigen collageen aanmaak stimuleren en het bestaande collageen netwerk opnieuw verstevigen en nieuw leven inblazen waardoor rimpeltjes worden verminderd en de huid wordt verstevigd.

De behandeling zijn op geen enkele manier te vergelijken met de PDO draden welke een arts in de huid aanbrengt. Bij onze DS V line collageen draadlift behandeling gebruiken we geen naalden, hierdoor is de behandeling absoluut pijnloos en juist een relaxt met direct een insta-effect!

Één behandeling is zichtbaar maar wil je een langdurig resultaat zullen we moeten ”bouwen “ Dit doen wij in laagjes. Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat je een kuur volgt. Waarna 3-4 maanden weer 1 behandeling (deze tijd heeft jouw huid ook nodig om collageen aan te maken).

Het resultaat?

  • Verhoging van de elasticiteit
  • Verbetert de stevigheid
  • Vervaagt rimpels
  • Verbetert het volume
  • Liftend effect
  • Verbetert de kaaklijn
  • Reduceert vergrote poriën
  • Jeugdige uitstraling
  • We raden 3-4 behandelingen aan met een tussenpoos van 10-14 dagen. Afhankelijk van het huidtype en de leeftijd raden we na 3-4 maanden een losse behandeling aan in de tussentijd kan de huid zelf ook weer collageen aanmaken. Het verkregen resultaat is tussen de 5- 8 maanden zichtbaar. Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Ook in de zomer kan onze naaldloze collageen draadlifting worden uitgevoerd.

Binnen onze schoonheidssalon in Haarlem werken wij zoals duidelijk uitsluitend met de originele DS V-Line collageen draden, deze zorgen voor meer volume in het hele gezicht maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk.

Toepasbaar voor o.a.:

Nasolabiale plooien

Voorhoofd

Rimpels boven en onderoogleden

Kaaklijn verstevigen

Hals en decolleté

Handen & armen