Helaas moeten wij nog langer dicht

Helaas moeten wij nog langer dicht…

Wat duurt dit lang! Binnen 1 jaar zijn wij 21 weken gesloten geweest!  Maar we houden vol want klanten mooi maken is onze lust en leven! Natuurlijk willen wij jullie graag adviseren en coachen op het gebied van goede huidverzorging en mooi haar.

Hiervoor kun je ons dan ook altijd bellen en zullen wij jullie vragen graag beantwoorden. Voor de aankoop van producten kun je terecht in onze webshop www.ncshop.nl of via ons mailadres info@nouvellecosmetique.nl

Alle afspraken gemaakt t/m 2 maart komen helaas te vervallen. Zodra wij de datum hebben wanneer wij weer open bellen wij jullie in volgorde op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Wij gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden op de heropening waarbij comfort en veiligheid voorop staan.

Blijf gezond, geniet van elkaar en maak er het beste van in deze ellendige peiode. Wij hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen en te verwennen!

een kijkje in onze webshop met tal van leuke aanbiedingen! Kom je er niet uit kies dan voor onze kadobon, de gever bepaalt het bedrag en deze is inleverbaar voor al onze producten en behandelingen!* Uiteraard pakken wij deze altijd feestelijk voor je in!

Bel ons op  023-5252504 dan zorgen wij dat deze snel bij je in huis is.

*m.u.v.) behandelingen bij de arts.